top of page

Bliv kontaktet af Hjælp til huskøb

Tak for din besked! Du hører fra os snarest muligt

Hjælp ved boligkøb

At købe bolig er formentlig den største investering, du nogensinde kommer ud for. En bolighandel er samtidig en kompliceret proces, hvor der er mange regler og faldgruber. Sælger har sin ejendomsmægler, som skal rådgive ham og varetage hans interesser.

 

Derfor har du brug for at have en erfaren, professionel og branchekendt person ved din side. Og det er det man i daglig tale kalder en køberrådgiver eller en købermægler. Køberrådgiveren er din uvildige rådgiver, som giver dig hjælp og sikkerhed, når du skal købe hus, lejlighed eller sommerhus.

 

Som køber har du rigeligt at tænke på når du skal købe ny bolig. Der skal tages stilling til finansiering, forsikringer, lånetyper osv. Hertil får du udleveret en mængde dokumentation som salgsopstilling, tilstandsrapport, Energimærke, BBR, servitutter osv. Det kan alt sammen virke overvældende og uoverskueligt, når der er så mange ting at læse og sætte sig ind i.

'

Mit bedste råd til dig som køber er simpelthen at tage en dyb indånding og inddele processen i små skridt. Få professionel hjælp til det juridiske og finansielle, så du kan koncentrere dig om at planlægge flytningen.

Hvad er køberrådgivning?

Din køberrådgiver giver dig indsigt i både det praktiske, men i særdeleshed også i de juridiske elementer af din bolighandel. Sælgers rådgiver skal følge lovgivningen og forklare dig om det hus du er ved at købe. Et er dog at overholde lovgivningen, men noget andet er at blive rådgivet om hvad betydningen er for dig. Det er kun hos din egen køberrådgiver, at du får tilbundsgående viden om den ejendom du er ved at købe.

Min køberrådgivning giver dig tryghed. Jeg forklarer hvad du er ved at købe og jeg gør det i et sprog der er til at forstå. Min rådgivning tager udgangspunkt i dine behov og ønsker.

 

Hjælp til huskøb tilbyder at hjælpe dig med eller at varetage prisforhandling for dig. Du får en professionel forhandler på din side, hvis du ønsker det. Der er større sandsynlighed for at du gør en god handel, hvis du har mig med på sidelinjen allerede når du vil byde på huset. Du får nemlig både en professionel forhandler og den bedste rådgivning inden du skriver under på købsaftalen!

Jeg rådgiver udelukkende boligkøbere, så jeg er 100% uafhængig i min rådgivning. Når du bruger Hjælp til huskøb får du dybdegående juridisk rådgivning og sikkerhed for at der ikke gemmer sig noget i handlens dokumenter. Vi holder et møde, hvor vi gennemgår samtlige boligens dokumenter sammen, så du ved hvilken bolig du er ved at købe.

Kontakt Hjælp til huskøb for en afklaring af hvad jeg kan hjælpe dig med i dit huskøb. Jeg er ansvarsforsikret på lige fod med ejendomsmæglere og advokater, så du kan være tryg ved min rådgivning.

Bare gå i gang med at handle!

Hvis du vil have tilknyttet os som rådgiver på dit boligkøb, behøver du ikke kontakte os, inden du skriver under på købsaftalen. Vi varetager alle nye handler fra dag til dag.

Du skal blot bede mægler om at indsætte et rådgiverforbehold i købsaftalen.

Vi opretter sagen og kontakter dig, når vi modtager dokumenterne inklusiv den underskrevne købsaftale fra medvirkende ejendomsmægler.

Når der er indsat et rådgiverforbehold i købsaftalen, er du ikke bundet til købet før end vi har gennemgået handlen med dig og godkendt den overfor sælger.

Kontaktoplysninger

Hjælp til huskøb

Søborgvej 4, Glud

7130 Juelsminde

CVR.: 43309234

E-mail: mail@hjaelptilhuskoeb.dk

bottom of page