top of page

Har du spørgsmål til dit boligkøb?

Så er du landet det rette sted

Ring endelig for en uforpligtende snak om dit boligkøb.

Jeg sidder klar ved telefonen hver dag fra 8.00 - 21.00.

Ring 9393 0678

Portræt af Nicolai Vinum

Skal jeg kontakte dig?

Så udfyld nedenstående og jeg vender tilbage ASAP

Tak for din besked! Du hører fra os snarest muligt

Hjælp ved boligkøb

At købe bolig er formentlig den største investering, du nogensinde kommer ud for. En bolighandel er samtidig en kompliceret proces, hvor der er mange regler og faldgruber. Sælger har sin ejendomsmægler, som skal rådgive ham og varetage hans interesser.

 

Derfor har du brug for at have en erfaren, professionel og branchekendt person ved din side. Og det er det man i daglig tale kalder en køberrådgiver eller en købermægler. Køberrådgiveren er din uvildige rådgiver, som giver dig hjælp og sikkerhed, når du skal købe hus, lejlighed eller sommerhus.

 

Som køber har du rigeligt at tænke på når du skal købe ny bolig. Der skal tages stilling til finansiering, forsikringer, lånetyper osv. Hertil får du udleveret en mængde dokumentation som salgsopstilling, tilstandsrapport, Energimærke, BBR, servitutter osv. Det kan alt sammen virke overvældende og uoverskueligt, når der er så mange ting at læse og sætte sig ind i.

Mit bedste råd til dig som køber er simpelthen at tage en dyb indånding og inddele processen i små skridt. Få professionel hjælp til det juridiske og finansielle, så du kan koncentrere dig om at planlægge flytningen.

Bare gå i gang med at handle!

Hvis du vil have tilknyttet os som rådgiver på dit boligkøb, behøver du ikke kontakte os, inden du skriver under på købsaftalen. Vi varetager alle nye handler fra dag til dag.

Du skal blot bede mægler om at indsætte et rådgiverforbehold i købsaftalen.

Vi opretter sagen og kontakter dig, når vi modtager dokumenterne inklusiv den underskrevne købsaftale fra medvirkende ejendomsmægler.

Når der er indsat et rådgiverforbehold i købsaftalen, er du ikke bundet til købet før end vi har gennemgået handlen med dig og godkendt den overfor sælger.

Kontaktoplysninger

Hjælp til huskøb

Søborgvej 4, Glud

7130 Juelsminde

CVR.: 43309234

E-mail: mail@hjaelptilhuskoeb.dk

bottom of page