top of page
Hånd holder nøgle til hus - Image from Freepik

Førstegangskøber?

Få et sikkert køb og den bedst mulige købsoplevelse!

Vi er specialister i at hjælpe førstegangskøbere sikkert igennem hele købsprocessen. 

Hør hvad vores kunder siger om vores køberrådgivning

På udkig efter din første bolig?

Det kan være skræmmende at begive sig ud på boligmarkedet - og specielt hvis det er første gang. Medierne skriver om alle de sager, hvor det går skidt og hvor køber har "købt katten i sækken".

 

Sådan behøver det ikke at være. Det er dog et faktum, at ejendomsmægleren er ansat af sælger til at varetage sælgers interesser. Derfor får du måske nok præsenteret de oplysninger du har brug for, men sikkert ikke på en uvildig måde. 

Du har derfor brug for din egen professionelle og uvildige rådgiver. Hjælp til huskøb er startet for at sikre dig, som boligkøber, den bedste handel på de bedste vilkår! 

 

Du får​ sikkerhed baseret på over 20 års erfaring med at hjælpe boligkøbere med at finde drømmehuset. Du får en personlig hotline, som du kan ringe til med alle spørgsmål. Jeg svarer alle dage fra 9.00 - 21.00. 

Ring til mig på 93930678 i dag for at få afklaret hvad jeg kan hjælpe dig med i dit boligkøb.

Du får et få et godt overblik over konsekvenserne ved dit boligkøb. Du er i sikre hænder hele vejen igennem processen, og jeg tager mig af alt det administrative og sikrer at det hele forløber som det skal. Jeg har fuld forståelse for, at købsprocessen som førstegangskøber kan være lang og fyldt med nye ting at sætte sig ind i. Der er rigtig mange ting at have for øje, når man skal købe en bolig, men vi hjælper dig smertefrit igennem processen.

Som din køberrådgiver hjælper jeg med at forklare alle fag udtrykkene, så de er til at forstå. Hvis du undrer dig over hvad er ord betyder kan du slå det op i vores Boligkøbets ABC.

Boligkøbets faser

Med Hjælp til huskøb ved din side får du én kontaktperson, der kender dig og kender boligmarkedet, og som er med dig hele vejen – så du får den bedste handel på de bedste vilkår

Hjælp til huskøb laver en gratis købsscreening inden fremvisningen, så du ved hvad du skal kigge efter.

1 | Find drømmeboligen

Lad en professionel klare forhandlingen for dig. Vi forhandler den bedste aftale på plads for dig.

2 | Få aftalen på plads

Din køberrådgiver gennemgår alle boligens dokumenter og rådgiver dig om indholdet. Du får tryghed og sikkerhed og sparer tid og penge med vores uvildige rådgivning.

3 | Få rådgivning om købet

Læn dig trygt tilbage og drøm om dit nye hjem - Hjælp til huskøb har styr på købsprocessen.​

4 | Forbered flytningen

Jeg hjælper dig igennem købet

Køb af fast ejendom bør være en glædelig proces, hvor man primært skal tænke over farver på væggene, og hvor sofaen skal stå. Du bør undgå at spilde tid og penge ved ikke at have den rette rådgiver.

 

Som køber har du rigeligt at tænke på når du skal købe ny bolig. Der skal tages stilling til finansiering, forsikringer, lånetyper osv. Hertil får du udleveret en mængde dokumentation som salgsopstilling, tilstandsrapport, Energimærke, BBR, servitutter osv. Det kan alt sammen virke overvældende og uoverskueligt, når der er så mange ting at læse og sætte sig ind i.

Mit bedste råd til dig som køber er simpelthen at tage en dyb indånding og inddele processen i små skridt. Få professionel hjælp til det juridiske og finansielle, så du kan koncentrere dig om at planlægge flytningen.

Herunder har jeg inddelt købsprocessen, så du som køber har den bedste mulighed for at få overblik og ro på dit køb og kan opleve det som en glædelig proces. Læs også mere om hvordan en bolighandel forløber i vores guide til forløbet i en bolighandel.

Billede af Steffens hus

Nicolai var en stor støtte igennem hele processen, således det var trygt at være førstegangskøber.


Han hjalp med alt det vi ikke ikke selv kunne, og vigtigst så hjalp han med alt det, vi ikke vidste skulle tages hånd om.


Stor anbefaling.

Steffen, Kokkedal

Du bør få køberrådgivning tidligt i forløbet

Når du skal ud og købe bolig er det formentlig den største investering, du kommer til at gøre dig. Et boligkøb er samtidig en meget kompliceret proces, hvor der er mange regler du skal være opmærksom på.

Sælger har sin ejendomsmægler at læne sig op ad. Som boligkøber bør du have en køberrådgiver som sikrer dig et trygt boligkøb. Som køberrådgiver giver jeg dig indsigt i både det praktiske, men i særdeleshed også i de juridiske elementer af din bolighandel. Sælgers rådgiver skal følge lovgivningen og forklare dig om det hus du er ved at købe. Et er dog at overholde lovgivningen, men noget andet er at blive rådgivet om hvad betydningen er for dig. Det er kun hos din egen køberrådgiver, at du får tilbundsgående viden om den ejendom du er ved at købe.

Min køberrådgivning giver dig tryghed. Jeg forklarer hvad du er ved at købe og jeg gør det i et sprog der er til at forstå. Min rådgivning tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Jeg er på din side igennem hele købsprocessen.

Hjælp til huskøb tilbyder at hjælpe dig med eller at varetage prisforhandling for dig. Du får en professionel forhandler på din side, hvis du ønsker det. Der er større sandsynlighed for at du gør en god handel, hvis du har mig med på sidelinjen allerede når du vil byde på huset. Du får nemlig både en professionel forhandler og den bedste rådgivning inden du skriver under på købsaftalen!

Jeg er 100% uafhængig i min rådgivning. Jeg rådgiver udelukkende boligkøbere, som til gengæld får rådgivning om alt der vedrører boligkøbet. Når du bruger Hjælp til huskøb får du dybdegående juridisk rådgivning og sikkerhed for at der ikke gemmer sig noget i handlens dokumenter. Vi gennemgår samtlige boligens dokumenter og gennemgår de relevante dokumenter med dig, så du ved hvilken bolig du er ved at købe.

Kontakt Hjælp til huskøb for en afklaring af hvad jeg kan hjælpe dig med i dit huskøb. Jeg er ansvarsforsikret på lige fod med ejendomsmæglere og advokater, så du kan være tryg ved min rådgivning.

Hvad er prisen på vores køberrådgivning? Se videre på siden med priser på køberrådgivning. Her kan du også få et et overblik over hvad du får for pengene samt et overblik over de juridiske aspekter der oftest følger med et boligkøb. 

Hvis du vil læse mere om hvorfor du bør bruge en køberrådgiver kan du læse artiklen: Derfor har du brug for en køberrådgiver.

Har du spørgsmål til dit boligkøb?

Så er du landet det rette sted

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

 

Jeg sidder klar ved telefonen hver dag fra 8.00 - 21.00.

Ring 9393 0678

Portræt Nicolai Vinum uden baggrund_edited.png
bottom of page