top of page

Hvem står bag?

Køberrådgiver / indehaver

Nicolai Vinum underskrift_edited.png
Billede af køberrådgiver Nicolai Vinum

Få rådgivning om dit køb!

Det er gratis og uforpligtende

Jeg har startet Hjælp til huskøb, fordi jeg kunne se at der manglede et tilbud til dig - boligkøberen.

Som boligkøber er der rigeligt at skulle forholde sig til. Du skal kunne overskue tilstandsrapporten og dens liste over fejl og mangler. Du skal have styr på om der er ulovligt byggeri på ejendommen og om der er truffet nogle beslutninger som påvirker din bolig i fremtiden.

Hertil er der hele det økonomiske område med boligskatter, ejerudgifter og de nye regler om vurdering som venter i 2024. 

Da du er ved at foretage den største investering i dit liv kan det virke mildest talt nervepirrende at skulle træffe en beslutning. Betaler du for meget og gemmer der sig noget i boligen som du ikke er oplyst om?

Hos Hjælp til huskøb får du køberrådgivning baseret på dine behov. Mit indgående kendskab til boligmarkedet igennem mine 20 år i branchen kommer dig til gode i din bolighandel!

Hjælp til huskøb er din rådgiver igennem hele købsprocessen.

Kontakt mig gerne så tidligt som muligt for at høre hvad jeg kan hjælpe dig med. Jeg tilbyder en gratis købsscreening inden du tager ud og ser på boligen første gang. Har du modtaget en købsaftale til underskrift tilbyder jeg også at gennemgå den gratis for at du kan sikre dig at det er trygt at skrive under.

Prisforhandlingen skal gribes rigtigt an. Du vil I de fleste tilfælde få et højere afslag i købesummen, hvis du lader mig om at forhandle prisen på dine vegne.

Når boligen er købt står jeg for alt det juridiske og sikrer dig den bedste handel på de bedste vilkår!  

Jeg er 100% uafhængig i min rådgivning og jeg fokuserer kun på rådgivning af boligkøbere. Jeg får ikke provision af hverken banker, forsikringsselskaber, realkreditinstitutioner eller ejendomsmæglere.

Du får altså sikkerhed for, at jeg ikke har andre interesser end dig og din handel.

Med venlig hilsen

Nicolai Vinums underskrift

Vi samler kun på glade kunder

Har du spørgsmål til dit boligkøb?

Så er du landet det rette sted

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

Ring 9393 0678

Portræt af Nicolai Vinum
bottom of page