top of page

Hvem står bag?

Nicolai Vinum

Køberrådgiver / indehaver

Billede af køberrådgiver Nicolai Vinum

Jeg har startet Hjælp til huskøb, fordi jeg kunne se at der manglede et tilbud til dig - boligkøberen.

Som boligkøber er der rigeligt at skulle forholde sig til. Du skal kunne overskue tilstandsrapporten og dens liste over fejl og mangler. Du skal have styr på om der er ulovligt byggeri på ejendommen og om der er truffet nogle beslutninger som påvirker din bolig i fremtiden.

Hertil er der hele det økonomiske område med boligskatter, ejerudgifter og de nye regler om vurdering som venter i 2024. 

Da du er ved at foretage den største investering i dit liv kan det virke mildest talt nervepirrende at skulle træffe en beslutning. Betaler du for meget og gemmer der sig noget i boligen som du ikke er oplyst om?

Hos Hjælp til huskøb får du køberrådgivning ud fra dine behov. Mit indgående kendskab til boligmarkedet igennem mine 20 år i branchen kommer dig til gode i din bolighandel!

Hjælp til huskøb er din rådgiver igennem hele købsprocessen.

Kontakt mig gerne så tidligt som muligt for at høre hvad jeg kan hjælpe dig med. Jeg tilbyder både en gratis købsscreening inden du tager ud og ser på boligen første gang. Har du modtaget en købsaftale til underskrift tilbyder jeg også at gennemgå den gratis for at du kan sikre dig at det er trygt at skrive under.

Prisforhandlingen skal gribes rigtigt an. Jeg tilbyder at klæde dig på med de rigtige argumenter, hvis du selv vil forhandle prisen på boligen. Du kan også lade mig stå for prisforhandlingen med sælgers ejendomsmægler.

Når boligen er købt står jeg for alt det juridiske og sikrer dig den bedste handel på de bedste vilkår!  

Jeg er 100% uafhængig i min rådgivning og jeg fokuserer kun på rådgivning af boligkøbere. Jeg får ikke provision af hverken banker, forsikringsselskaber, realkreditinstitutioner eller ejendomsmæglere.

Du får altså sikkerhed for, at jeg ikke har andre interesser end dig og din handel.

Med venlig hilsen

Nicolai Vinums underskrift

Vi samler kun på glade kunder

Skal jeg ringe dig op?

bottom of page