top of page

Boligkøb Tønder

Professionel køberrådgivning ud fra dine behov og dine ønsker til samarbejdet. Du får en personlig sparringspartner, som er med dig hele vejen i dit boligkøb.

Du får den bedste handel på de bedste vilkår! Jeg garanterer dig bund solid rådgivning. Jeg repræsenterer kun huskøbere, så du kan trygt stole på mine råd og min rådgivning. Jeg sikrer dig imod unødigt bøvl, uforudsete udfordringer og uforudsete udgifter i forbindelse med dit boligkøb!

Hjælp til huskøb er din sikkerhed for en top professionel sparringspartner som rådgiver dig igennem hele handlen. Jeg har overblikket og du kan få svar på alle dine spørgsmål, når du skal købe bolig.

Ring til mig på 9393 0678 for en snak om din bolighandel. Du kan ringe alle dage.

Få et sikkert boligkøb i Tønder!

Som boligkøber kan det være meget udfordrende at skulle forholde sig til al den information man bombarderes med. Du får tilsendt en salgsopstilling, en tilstandsrapport, en elinstallationsrapport og et energimærke allerede inden du har været ude og se huset.

Det kan være forvirrende og hvad er egentlig det du skal fokusere på? Hjælp til huskøb guider og vejleder dig trygt igennem hele huskøbet. Kontakt os i dag for en afklaring af hvad vi kan hjælpe dig med. Ring blot på 9393 0678. Vi svarer fra 9.00 til 21.00 alle dage.

Du får den bedste handel, hvis jeg er ved din side så tidligt i forløbet som muligt. Sælgers ejendomsmægler fortæller ikke altid hele sandheden om huset, selvom ejendomsmægleren overholder alle love og regler. Jeg har mulighed for at gennemgå ejendommen inden du byder på den, så vi er sikre på at få alle forhold med i buddet.

Min rådgivning er 100% uvildig - jeg rådgiver kun boligkøbere og har ingen anden interesse end at sikre dig den bedste handel.

Billede af Lars's hus

De varmeste anbefalinger af Nicolai herfra. Vi har følt os fuldkommen trygge gennem hele processen og været fuldt ud tilfredse med den rådgivning vi har modtaget. Nicolai er utrolig professionel og har hjulpet os med selv de mest simple spørgsmål.

Lars, Møgeltønder

Har du spørgsmål til dit boligkøb?

Så er du landet det rette sted

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

 

Jeg sidder klar ved telefonen hver dag fra 8.00 - 21.00.

Ring 9393 0678

Portræt Nicolai Vinum uden baggrund_edited.png

Vi samler kun på glade kunder

bottom of page