top of page

Boligkøb Kokkedal

Hjælp til huskøb er din professionelle køberrådgiver, som yder køberrådgivning i Kokkedal. Jeg er boligekspert og kan hjælpe dig med at købe alle former for bolig, uanset om du er ved at købe en villa, et hus, en lejlighed, en andelsbolig, en landejendom eller en nedlagt landejendom.

Min rådgivning tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker. Jeg tilbyder at være med i hele købsprocessen, og du kan altid få hjælp - uanset om du er kunde eller har brug for et godt råd.

Jeg repræsenterer kun huskøbere, så du er garanteret en tryg handel. Jeg sikrer dig imod unødigt bøvl, uforudsete udfordringer og uforudsete udgifter i forbindelse med dit boligkøb!

Jeg er 100% uafhængig af banker og forsikringsselskaber og har derfor ingen anden interesse end at gøre det bedst muligt for dig.

Hjælp til huskøb er din sparringspartner og rådgiver som er tilgængelig igennem hele handlen. Jeg har overblikket og du kan få svar på alle dine spørgsmål, når du skal købe bolig. Ring til mig på 9393 0678 for en snak om din bolighandel. Du kan ringe alle dage.

Få et sikkert boligkøb i Kokkedal!

Det er en rigtig god ide at få køberrådgivning så tidligt i boligkøbet som muligt. Og det er uanset om du er førstegangskøber eller har handlet bolig før. Hjælp til huskøb kan guide og vejlede dig igennem hele huskøbet. Ring for en uforpligtende snak om dine muligheder for at få Hjælp til dit huskøb. Du træffer mig hver dag i tidsrummet 9.00 - 21.00 på telefon 9393 0678.

Jeg har over 20 års erfaring med bolighandel og jeg underviser også på ejendomsmægleruddannelsen. Derfor kender jeg boligmarkedet ind og ud, og jeg kan rådgive dig om det juridiske i handlen, om prisen er rigtig og om der er nogle forhold i området som du skal være opmærksom på.

Min rådgivning er 100% uvildig - jeg rådgiver kun boligkøbere og har ingen anden interesse end at sikre dig den bedste handel. Jeg står klar til at hjælpe uanset om du er ved at købe et hus, købe et sommerhus, købe en lejlighed, købe en nedlagt landejendom, købe en andel eller du er ved at købe en byggegrund.

Billede af Steffens hus

Nicolai var en stor støtte igennem hele processen, således det var trygt at være førstegangskøber.
Han hjalp med alt det vi ikke ikke selv kunne, og vigtigst så hjalp han med alt det, vi ikke vidste skulle tages hånd om.
Stor anbefaling.

Steffen, Kokkedal

Har du spørgsmål til dit boligkøb?

Så er du landet det rette sted

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

 

Jeg sidder klar ved telefonen hver dag fra 8.00 - 21.00.

Ring 9393 0678

Portræt Nicolai Vinum uden baggrund_edited.png

Vi samler kun på glade kunder

bottom of page