top of page
Logo for hjælp til huskøb

Boligkøb Juelsminde

Hjælp til huskøb er din professionelle køberrådgiver, som yder køberrådgivning i Juelsminde. Jeg er lokal og kender byen og Juelsminde halvøen som min egen bukselomme. Pt. bor jeg på en landejendom lige uden for Glud - midt imellem Juelsminde og Horsens.

Min rådgivning tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Jeg er 100% uafhængig og har ingen anden interesse end at gøre det bedst muligt for dig.

Jeg repræsenterer kun huskøbere, så du er garanteret en tryg handel. Jeg sikrer dig imod unødigt bøvl, uforudsete udfordringer og uforudsete udgifter i forbindelse med dit boligkøb!

Hjælp til huskøb er din sparringspartner og rådgiver som er tilgængelig igennem hele handlen. Jeg har overblikket og du kan få svar på alle dine spørgsmål, når du skal købe bolig. Ring til mig på 9393 0678 for en snak om din bolighandel. Du kan ringe alle dage.

Få et sikkert boligkøb i Juelsminde!

Som boligkøber står du som regel på egne ben indtil der er skrevet under på en købsaftale.

Det er imidlertid en rigtig god ide at få køberrådgivning uanset om du er førstegangskøber eller har handlet bolig før. Hjælp til huskøb kan guide og vejlede dig igennem hele huskøbet.

Jeg har erfaring som ejendomsmægler og har dermed et overblik over hele købsprocessen. Jeg kan rådgive dig om det juridiske i handlen, om prisen er rigtig og om der er nogle forhold i området som du skal være opmærksom på.

I Juelsminde findes mange boliger i byen og i oplandet. På grund af mit lokalkendskab kan jeg rådgive om alt der har med boligen at gøre. Jeg følger med i de lokale medier og ved derfor hvad der er af planer og hvordan det kommer til at påvirke din bolighandel.

Stor erfaring med fritidshusmarkedet i Juelsminde, As Vig, Pøt Strandby og Snaptun. Uanset hvor du kigger på sommerhus kender jeg området ud og ind. I Juelsminde er der mange sommerhuse på både lejet grund og på anpartsgrund. Derfor kan jeg rådgive dig om hvad denne ejerform har af betydning når du kigger på sommerhus.

Min rådgivning er 100% uvildig - jeg rådgiver kun boligkøbere og har ingen anden interesse end at sikre dig den bedste handel.

Billede af Mads-Peders hus

Nicolai var en uvurderlig støtte i forbindelse med det store spring, det er, når man kaster sig ud i huskøb.

Han havde et kæmpe “know how” på området og kunne udpege faldgruber og opmærksomhedspunkter.

Mads-Peder, Juelsminde

Har du spørgsmål til dit boligkøb?

Så er du landet det rette sted

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

Ring 9393 0678

Portræt af Nicolai Vinum

Vi samler kun på glade kunder

bottom of page