top of page

Boligkøb Horsens

Hjælp til huskøb er din professionelle køberrådgiver, som yder køberrådgivning i Horsens.

Min rådgivning tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Jeg er 100% uafhængig og har ingen anden interesse end at gøre det bedst muligt for dig.

Jeg repræsenterer kun huskøbere, så du er garanteret en tryg handel. Jeg sikrer dig imod unødigt bøvl, uforudsete udfordringer og uforudsete udgifter i forbindelse med dit boligkøb!

Jeg er født og opvokset i Horsens, så jeg kender byen som min egen bukselomme. Pt. bor jeg på en landejendom lige uden for Glud.

Hjælp til huskøb er din sparringspartner og rådgiver som er tilgængelig igennem hele handlen. Jeg har overblikket og du kan få svar på alle dine spørgsmål, når du skal købe bolig. Ring direkte til mig på 9393 0678 for en snak om din bolighandel. Du kan ringe alle dage.

Få et sikkert boligkøb i Horsens!

Som boligkøber står du som regel på egne ben indtil der er skrevet under på en købsaftale.

Det er imidlertid en rigtig god ide at få køberrådgivning uanset om du er førstegangskøber eller har handlet bolig før. Hjælp til huskøb kan guide og vejlede dig igennem hele huskøbet.

Du får den bedste handel, hvis din rådgiver er opmærksom på hvad der er af planer i området og det får du kun, når din rådgiver er lokal. Jeg følger med i hvad der sker i byen og ved derfor hvilke planer du skal være opmærksom på og hvad de har af betydning for lige netop dit huskøb.

Jeg har erfaring som ejendomsmægler og har dermed et overblik over hele købsprocessen. Jeg kan rådgive dig om det juridiske i handlen, om prisen er rigtig og om der er nogle forhold i området som du skal være opmærksom på.

Min rådgivning er 100% uvildig - jeg rådgiver kun boligkøbere og har ingen anden interesse end at sikre dig den bedste handel.

Billede af Tobias' hus

Fremragende service.

Nicolai har leveret professionel og kyndig rådgivning gennem hele processen. Han har styr på alle detaljer og var yderst behjælpsom ved tvivlsspørgsmål.

Han får de varmeste anbefalinger herfra.

Tobias, Horsens

Har du spørgsmål til dit boligkøb?

Så er du landet det rette sted

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

 

Jeg sidder klar ved telefonen hver dag fra 8.00 - 21.00.

Ring 9393 0678

Portræt Nicolai Vinum uden baggrund_edited.png

Vi samler kun på glade kunder

bottom of page