top of page

Boligkøb Hedensted

Hjælp til huskøb er din professionelle køberrådgiver, som hjælper med dit boligkøb i Hedensted. Jeg er selv bosiddende i Hedensted kommune og kender byen og Hedensted kommune som min egen bukselomme. Pt. bor jeg på en landejendom udenfor Glud.

Jeg repræsenterer kun huskøbere, så du er garanteret en tryg handel. Jeg sikrer dig imod unødigt bøvl, uforudsete udfordringer og uforudsete udgifter i forbindelse med dit boligkøb!

Min rådgivning tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Jeg er 100% uafhængig og har ingen anden interesse end at gøre det bedst muligt for dig.

Jeg har erfaring som ejendomsmægler og har dermed et overblik over hele købsprocessen. Jeg kan rådgive dig om det juridiske i handlen, om prisen er rigtig og om der er nogle forhold i området som du skal være opmærksom på.

Hjælp til huskøb er din sparringspartner og rådgiver som er tilgængelig igennem hele handlen. Jeg har overblikket og du kan få svar på alle dine spørgsmål, når du skal købe bolig. Ring direkte til mig på 9393 0678 for en snak om din bolighandel. Du kan ringe alle dage.

Få et sikkert boligkøb i Hedensted!

​For at få den bedste rådgivning er det en rigtig god ide at involvere din køberrådgiver så tidligt i huskøbet som muligt. Jeg er en erfaren forhandler og kan tilbyde dig meget mere end juridisk rådgivning ved køb af bolig.

Køberrådgivningen indeholder selvfølgelig altid juridisk rådgivning, men jeg kan også rådgive om både pris og vilkår ved dit boligkøb. Dermed bliver dit boligkøb mere trygt og du ender med at spare penge.

Som professionel køberrådgiver hjælper jeg med at indgå en handel der tilgodeser dine interesser. Det har ofte stor betydning for dit boligkøb, at handlen indgås på de rette vilkår og at der er taget højde for dine interesser og prisen når aftalen skal indgås.

Ved boligkøb er der ofte forhold ved boligen som ejendomsmægleren ikke må rådgive dig om, men kun oplyser dig om. Jeg ved hvad disse forhold har af betydning for dig som køber.

Det kan være mange forhold ved boligen, som du bør kende til inden du køber. Det kan bl.a. dreje sig om tinglyste servitutter, olietank (nedgravet eller overjordisk), bygninger der ikke er med på BBR, kloakeringsforholdene, ulovligt indrettede / benyttede bygninger, indholdet i en tilstandsrapport / elinstallationsrapport og så videre.

Når jeg gennemgår ejendommen, ejendommens dokumenter og købsaftalen med dig får du hjælp med de juridiske konsekvenser boligkøbet har for dig. Sammen lægger vi også en forhandlingsstrategi der tilgodeser dine interesser og gør dig tryg ved boligkøbet.

Et boligkøb handler ikke altid kun om at spare penge. Derfor får du også en grundig gennemgang af den bolig du er ved at køre. Og jeg sørger for at du forstår alle forhold vedrørende boligen inden din handel er endelig.

Det kan også være, at forholdene i tilstandsrapporten eller ved nogle af ovenstående punkter gør, at dit boligkøb bliver dyrere end først antaget. Det har vi mulighed for at tage med i forhandlingen af pris og vilkår. Det er trods alt bedre end at vente med at se dokumenterne igennem til boligen er købt!

Så jo før du får fat i en køberrådgiver jo bedre et boligkøb kan du gøre. Og selvom en køberrådgiver koster nogle penge er det sikkert, at køberrådgiveren er tjent hjem alene alene ved at få prisen på boligen forhandlet ned for dig!

Billede af Tobias' hus

Fremragende service.

Nicolai har leveret professionel og kyndig rådgivning gennem hele processen. Han har styr på alle detaljer og var yderst behjælpsom ved tvivlsspørgsmål.

Han får de varmeste anbefalinger herfra.

Tobias, Horsens

Har du spørgsmål til dit boligkøb?

Så er du landet det rette sted

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

 

Jeg sidder klar ved telefonen hver dag fra 8.00 - 21.00.

Ring 9393 0678

Portræt Nicolai Vinum uden baggrund_edited.png

Vi samler kun på glade kunder

bottom of page