top of page

Boligkøb Danmark

Hjælp til huskøb er din professionelle køberrådgiver, som tilbyder køberrådgivning i hele Danmark. Du får rådgivning om boligkøb der tager udgangspunkt i dine behov og dine ønsker.

Hos Hjælp til huskøb får du den bedste handel på de bedste vilkår! Jeg er uafhængig og skal ikke sælge dig andet end bund solid rådgivning. Jeg repræsenterer kun huskøbere, så du kan stole på mine råd og min rådgivning. Jeg sikrer dig imod unødigt bøvl, uforudsete udfordringer og uforudsete udgifter i forbindelse med dit boligkøb!

Uanset om du skal købe en villa, et fritidshus, en ejerlejlighed, en landejendom, en andelsbolig, et projektkøb eller en byggegrund kan du være sikker på at jeg er din top professionelle sparringspartner som rådgiver dig igennem hele handlen. Jeg har overblikket og du kan få svar på alle dine spørgsmål, når du skal købe bolig. Ring til mig på 9393 0678 for en snak om din bolighandel. Du kan ringe alle dage.

Få et sikkert boligkøb!

Når du køber bolig er det som regel kun sælger der har professionel hjælp i form af en ejendomsmægler. Men sådan behøver det ikke at være!

Det er en rigtig god ide at få køberrådgivning så tidligt i boligkøbet som muligt. Og det er uanset om du er førstegangskøber eller har handlet bolig før. Hjælp til huskøb kan guide og vejlede dig igennem hele huskøbet. Ring for en uforpligtende snak om dine muligheder for at få Hjælp til dit huskøb.

Jeg har over 20 års erfaring som ejendomsmægler og underviser på ejendomsmægleruddannelsen. Derfor kender jeg boligmarkedet ind og ud, og jeg kan rådgive dig om det juridiske i handlen, om prisen er rigtig og om der er nogle forhold i området som du skal være opmærksom på.

Min rådgivning er 100% uvildig - jeg rådgiver kun boligkøbere og har ingen anden interesse end at sikre dig den bedste handel. Jeg står klar til at hjælpe uanset om du er ved at købe et hus, købe et sommerhus, købe en lejlighed, købe en nedlagt landejendom, købe en andel eller du er ved at købe en byggegrund.

Billede af Fans hus

Definately recommend. Kind, thoughtful, and professional. We strongly recommend Nicolai to anyone who's searching for property purchases in Denmark, especially for the internationals.

Fan, Aalborg

Har du spørgsmål til dit boligkøb?

Så er du landet det rette sted

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

 

Jeg sidder klar ved telefonen hver dag fra 8.00 - 21.00.

Ring 9393 0678

Portræt Nicolai Vinum uden baggrund_edited.png

Vi samler kun på glade kunder

bottom of page