top of page

Boligkøb Aarhus

Hos Hjælp til huskøb får du professionel køberrådgivning i Aarhus, der er skræddersyet efter dine ønsker og behov. Vi er 100% uafhængige og har kun én interesse - at sikre dig den bedste handel.

Vi repræsenterer udelukkende dig som køber, hvilket giver dig en tryg og sikker handel. Vi eliminerer unødvendige besværligheder, uforudsete udfordringer og uforudsete udgifter i forbindelse med dit boligkøb.

Hjælp til huskøb er din pålidelige sparringspartner og rådgiver, som er tilgængelig for dig under hele købsprocessen. Vi har det fulde overblik og kan besvare alle dine spørgsmål, når det drejer sig om boligkøb.

Ring på 9393 0678 for en uforpligtende samtale om hvad vi kan hjælpe dig med i din bolighandel. Vores telefon er åben alle ugens dage.

Få et sikkert boligkøb i Aarhus!

Alle boligkøbere har individuelle behov, og derfor kan omfanget af den nødvendige hjælp variere. Ved at få køberrådgivning tidligt i din købsproces sikre du dig en mere problemfri og tryg proces. Hjælp til huskøb tilbyder sparring igennem hele købsprocessen.

At finde det rette hus kan være en udfordrende opgave. Det er vigtigt at finde ud af lige præcist hvad du skal søge efter og hvad du vægter højest ved din ny bolig. Samtidig er der usikkerheden ved det sælgers ejendomsmægler ikke fortæller dig noget om.

Hos "Hjælp til huskøb" er vi specialister i at guide og vejlede dig gennem hele huskøbsprocessen. Du får hjælp til at afkode alle handlens dokumenter og vi sikrer dig en tryg og sikker handel. Min rådgivning er 100% uvildig - jeg rådgiver kun boligkøbere og har ingen anden interesse end at sikre dig den bedste handel.

Som led i køberrådgivning Aarhus gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tilstandsrapport, elinstallationsrapport, ejerskifteforsikringstilbud, tingbog, BBR, servitutter, lokalplaner, ejendomsdatarapport mv.

Overvejer du at købe en bolig til dig selv, eller leder du eksempelvis efter et forældrekøb, så har du mange muligheder i en by som Aarhus. Vi er eksperter i forældrekøb og rådgiver også gerne dig herom. Kontakt os for en uforpligtende samtale om de ydelser vi tilbyder.

Billede af Lasses lejlighed

Vi kan varmt anbefale Nicolai. Han har været en stor hjælp i vores køb af ny lejlighed, og har hjulpet med stort som småt.

Lasse, Aarhus C

Har du spørgsmål til dit boligkøb?

Så er du landet det rette sted

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

 

Jeg sidder klar ved telefonen hver dag fra 8.00 - 21.00.

Ring 9393 0678

Portræt Nicolai Vinum uden baggrund_edited.png

Vi samler kun på glade kunder

bottom of page