top of page

Hjælp til huskøb har hjulpet glade boligkøbere med boligkøb i flere byer

Hjælp til huskøb er en landsdækkende køberrådgiver, som hjælper med alle former for boligkøb, uanset om det drejer sig om køb af hus, sommerhus, ejerlejlighed, andelsbolig, nedlagt landejendom, byggegrund eller et projektkøb.

Når det kommer til at købe fast ejendom i Danmark, er det afgørende at have den rette ekspertise og lokalkendskab. Hjælp til huskøb har opbygget et dybtgående kendskab til flere nøglebyer i landet, hvilket gør os til den ideelle partner for din næste bolighandel.

Nedenfor finder du eksempler på byer, hvor vi har hjulpet køberne med at købe drømmehuset. Listen er ikke udtømmende, men viser eksempler på byer hvor vi allerede har kendskab til de lokale forhold.

Går du med tanker om at købe bolig kan vi hjælpe. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan hjælpe dig med. Det er gratis og uforpligtende.

Du får den komplette pakke HVER gang

Vi yder personlig rådgivning i hver enkelt handel. Vi ved, at køb af ny bolig er en stor begivenhed for alle boligkøbere og økonomisk set en stor beslutning. Derfor er det vigtigt for os, at du får den rådgivning du har brug for. 

Vi repræsenterer udelukkende dig som køber og varetager udelukkende dine interesser igennem hele købet. Hos Hjælp til huskøb får du tilknyttet din egen erfarne køberrådgiver, som giver dig personlig rådgivning fra start til slut.

Hjælp til huskøb varetager alle trin i købsprocessen, og vi skræddersyr altid vores rådgivning til din konkrete handel og til dine personlige interesser. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os - både med de store og de små spørgsmål. Det mener vi giver dig et sikkert og trygt boligkøb.

Vi har base i det Østjyske, men vi tilbyder naturligvis en landsdækkende køberrådgivning, uanset om du er ved at købe hus, sommerhus, ejerlejlighedandelsbolig, landejendombyggegrund, forældrekøb eller projektkøb.

Boligkøbets faser

Med Hjælp til huskøb ved din side får du én kontaktperson, der kender dig og kender boligmarkedet, og som er med dig hele vejen – så du får den bedste handel på de bedste vilkår

Hjælp til huskøb laver en gratis købsscreening inden fremvisningen, så du ved hvad du skal kigge efter.

1 | Find drømmeboligen

Lad en professionel klare forhandlingen for dig. Vi forhandler den bedste aftale på plads for dig.

2 | Få aftalen på plads

Din køberrådgiver gennemgår alle boligens dokumenter og rådgiver dig om indholdet. Du får tryghed og sikkerhed og sparer tid og penge med vores uvildige rådgivning.

3 | Få rådgivning om købet

Læn dig trygt tilbage og drøm om dit nye hjem - Hjælp til huskøb har styr på købsprocessen.​

4 | Forbered flytningen

Bare gå i gang med at handle!

Hvis du vil have tilknyttet os som rådgiver på dit boligkøb, behøver du ikke kontakte os, inden du skriver under på købsaftalen. Vi varetager alle nye handler fra dag til dag.

Du skal blot bede mægler om at indsætte et rådgiverforbehold i købsaftalen.

Vi opretter sagen og kontakter dig, når vi modtager dokumenterne inklusiv den underskrevne købsaftale fra medvirkende ejendomsmægler.

Når der er indsat et rådgiverforbehold i købsaftalen, er du ikke bundet til købet før end vi har gennemgået handlen med dig og godkendt den overfor sælger.

Kontaktoplysninger

Hjælp til huskøb

Søborgvej 4, Glud

7130 Juelsminde

CVR.: 43309234

E-mail: mail@hjaelptilhuskoeb.dk

Vi samler kun på glade kunder

Har du spørgsmål til dit boligkøb?

Så er du landet det rette sted

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

 

Jeg sidder klar ved telefonen hver dag fra 8.00 - 21.00.

Ring 9393 0678

Portræt af Nicolai Vinum
bottom of page